Handlekurv (0)  |  Til kassen
   
  Det viktigste i livet er ikke å nå store mål, 
men alltid være underveis mot dem
   
Om oss Share on Facebook  Share on Twitter  Share on Google+
Kompetanseunion as ble stiftet i 1988 av Annar Aasheim. Kompetanseunion sitt mål er å være ditt naturlige valg for å hente inspirasjon, metoder og verktøy som bidrar til en positiv utvikling - for deg selv og din bedrift.

Vårt særpreg
Allerede i etableringsfasen bestemte vi at firmaet skulle ha noen særpreg. Ett av disse, var at gullkorn skulle krydre firmaets presentasjoner og materiell. Dette var basert på erkjennelsen om at det ikke finnes noen kvikkfiks eller mirakelmedisin når det gjelder utvikling og endring. Vi trenger jevnlig små impulser som skaper ettertanke og lyst til å utvikle seg.

Det er bedre med 1 mm hver dag, enn 1 m hvert 3 år.

I den forbindelse ble ideen om å formidle konsentrert visdom gjennom boken "Inspirasjon til hverdag og fest". Boken ble utarbeidet første gang i 2005, i tett samarbeid med bl.annet David Kvæbek og Thomas Sewerin. Boken har blitt en suksess med sine 3 opplag, og har blitt et naturlig bidrag til å spre inspirasjon og entusiasme i hverdagen.

Vår målsetning
Fra vi startet Kompetanseunion til den dag i dag, så har vår viktigste målsetning vært å skape et best mulig MA. Begrepet stammer fra Japan og betegner "rommet" mellom oss mennesker - rommet mellom leder og medarbeider, leder og samarbeidspartner, medarbeider og medarbeider, medarbeider og kunde. Er dette rommet godt, blir kommunikasjonen bedre og ønsket resultat oppnås lettere.
 
Dette tenkesettet gjenspeiler seg i hvordan vi gjennomfører våre kurs og møter. Deltagerens sanser blir involvert slik at alle får lyst til å bidra med sitt. Dessuten er vi opptatt av å bruke metoder og arbeidsverktøy for å skape varig endring.

Se våre tjenester

Uttalelse fra tidligere kursdeltager:
"Jeg ble positivt overrasket over at det var så stort fokus på mellommenneskelig relasjoner! Arbeidsmetodene skal hjelpe meg til å løse mange oppgaver, både på jobb og i livet generelt. Annar Aasheim kjører en kjempebra blanding av forelesning, spørsmål og svar, oppgaver (både teoretisk og praktisk) og humor. God variasjon i arbeidsmåten gjør at konsentrasjonen er på topp i plenum, gruppevis, to og to, og enkeltvis. Knallbra! Anbefales!
Klas M Sandelin, Frost Eiendom AS
    Copyright © Kompetanseunion a.s | Telefon: 481 40 236 | Email: post@kompetanseunion.no | Sinsenveien 41, 0585 Oslo