Handlekurv (0)  |  Til kassen
   
  Det er mye å lære - særlig av egne feil.
 
Men det er billigere å lære av andres.
   
Bli nærmere kjent med våre samarbeidspartnere.

Ragnhild Nilsen, cand. Musicae, M.A
Ragnhild veileder flere av Norges fremste ledere i retorikk og kommunikasjon. Hun er den norske forfatteren som har skrevet flest bøker innen ledelse og selvutvikling. I 2010 ble hun tildelt Cultura-prisen for sitt arbeid med fairtrade og etisk bomull.

Ragnhild Nilsen regnes som en av Norges fremste kurs- og foredragsholdere. Hun har utviklet en rekke anerkjente kurs innen kommunikasjon, kroppsspråk og stemme, forhandlingsteknikk, selvtillitstrening og retorikk. Ragnhild er leder av nettverket GlobalFairTrade og en av grunnleggerne til det akademiske nettverket Human Dignity and Humiliation Studies og World University for Dignity. Hun sitter også i styret til det arabiske universitet i Egypt: University for Sustainable Development

Ragnhild har skrevet 14 bøker som er solgt i nærmere 300 000 eksemplarer. Boken Rovdyr - en thriller om moderne psykologi, ble nominert til pris for beste fagbok for ungdom i Frankrike i 2001.

I vår nettbutikk finner du bøkene ”Du er forandringen” og ”Talekunstens 12 hemmeligheter”. 
 


Thomas Sewerin
Thomas Sewerin har arbeidet med undervisning og konsultasjon innenfor lederskap, gruppe- og organisasjonsutvikling siden 1974. Han har erfaring fra mange bedrifter og bransjer både internasjonalt og i Sverige, fra universitetsmiljøet og andre offentlige organisasjoner som helsesektoren og kommuner. Det viktigste interesseområdet akkurat nå er koblingen mellom gruppedynamikk og strategiske utfordringer i ledergrupper, og veiledningsprosesser - det som nå ofte kalles coaching - i forsknings- og andre profesjonelle miljøer.

Thomas Sewerin har skrevet flere bøker om kreativitet, gruppeutvikling og om coaching.
Se hjemmesideEgil Søby
Egil Søby er en av de beste motivatorene i Norge og snakker om motivasjon, inspirasjon, begeistring, bedre prestasjoner, lederskap og markedsføring av din bedrift. Egil Søby har jobbet med mange av de fremste bedriftene i Norge og tilbyr presentasjoner som er spesielt tilpasset dine behov og utfordringer.

Han har holdt motivasjonsforedrag siden 1972, og på heltid siden 1995. Flere enn hundretusen mennesker har hørt Egil Søby, og flere tusen bedrifter og foreninger har benyttet hans tjenester de siste 40 år.

Foredraget ”Begeistring gir resultater – det sitter mellom øra” er absolutt å anbefale!
Egil Søby skreddersyr foredrag/seminar slik det passer din bedrift/forening. 1, 2, 3 timer eller full dag.Ole Jonny Brattum
Ole Jonny Brattum har i over 30 år arbeidet som personal-/organisasjonsdirektør i Toyota. Han har i denne perioden vært en viktig bidragsyter inn i de interne utviklingsprosessene ovenfor personalet generelt, og ledertrening spesielt.

Norsk Kundebarometer har eksistert i 19 år, og i 16 av disse har Toyota vært blandt topp 3 - og hele 6 ganger som nr.1! Ole Jonny har hatt en sentral rolle i denne suksessen!
I 26 år samarbeidet Toyota med David Kvebæk – myndiggjøringsfilosofens ”far”. Et samarbeid hvor hovedfokus var å operasjonalisere denne filosofien inn i en lederhverdag hos Toyota.

Gjennom sine foredrag og bedriftsinterne temadager, vil Ole Jonny på en praktisk og jordnær måte dele sin erfaring om hvordan Toyota utviklet sin bedriftskultur ved å fokusere på en myndiggjørende holdning, språk og arbeidsmetoder – både hos ledere og medarbeidere.
Vi anbefaler Ole Jonny på følgende teamer:
 • Myndiggjøring - grunnleggende teori og begreper
 • Myndiggjort opptreden - holdninger og språk
 • Myndiggjørende arbeidsmetoder
 • Krevende samtaler - gjennomført på en myndiggjort og myndiggjørende måte

Ole Jonny skreddersyr sine foredrag/seminar slik at det passer din bedrift/forening best. 2 til 3 timer eller full dag.Astrid Voll Storaas
Astrid Voll Storaas er av utdannelse cand. philol. og pedagog. Hun har videreutdannelse i Arbeids – og Organisasjonspsykologi, Personaladministrasjon, Coaching, Selvledelse og Emosjonell Intelligens, samt studium ved Sorbonne – universitetet i Paris. Hun har mange års undervisningserfaring som lektor og høyskoleforeleser på bl.annet Handelshøyskolen BI Bergen, hvor et av emnene var internasjonale forretningskulturer.

I tillegg til undervisning har Astrid drevet en landsomfattende kursvirksomhet i 13 år. Hun holder kurs og foredrag i temaer som;
·        Hvordan skape og styrke servicekvaliteten i min bedrift?
·        Hvordan skape velfungerende og effektive team? (bl.annet lederteam)
·        Vi lever i en globalisert verden! Hvordan jobbe med internasjonale forretningskulturer?

Astrid har et brennende engasjement for de temaene hun holder kurs i, og hennes kurs og undervisning har i alle år fått veldig gode tilbakemeldinger. Hun gir sine kursdeltagere både faglig påfyll, samt ny inspirasjon og motivasjon til å være mest mulig positive aktører innenfor de temaene kursene omhandler.Aja Humm
Aja Humm innehar den unike kombinasjonen som fiolinist og mental trener. I løpet av sin 23 årige karriere som profesjonell musiker, har hun lært hva det vil si å prestere på toppnivå og ikke minst det å takle nervøsitet og press. Som foredragsholder kombinerer hun briljant fiolinspill med stort faglig engasjement, samtidig som hun stimulerer tilhørerne til å finne sine individuelle løsninger.
Dette gjør at hun skiller seg ut i jungelen av mennesker som jobber med vekst og personlig utvikling.

Trenger noen i din bedrift eller avdeling en mental vitamininnsprøytning?
Bestill ett av Aja's miniseminarer eller utviklende 1:1 samtaler.

·       Lær enkle og effektive kommunikasjonsteknikker og øk salget/produktiviteten i din bedrift raskt
·       Hvordan kommer du raskt på bølgelengde?
·       Hvordan går jeg fra å være umotivert til motivert på to sekunder?
·       Hvordan kan jeg lytte bedre og hvorfor er det så viktig?

Bonus! Seminarene skaper også positive og verdifulle resultater på hjemmebane!


Annar Aasheim 

Annar Aasheim er gründer og daglig leder i Kompetanseunion as. Han har jobbet i over 25 år med organisasjon- og lederutvikling, og har sin faglige bakgrunn som ingeniør, markedsfører og bedriftsøkonom. Han har vært medlem av styret for Action Learning Foreningen i Skandinavia, og forfatter av boka "Inspirasjon i hverdagen" som har solgt over 8000 eksemplarer.

Annar har sine spesialområder innen:

 • Leder og organisasjonsutvikling
 • Presentasjonsteknikk og retorikk
 • Effektivisering av møter og team
 • Konflikthåndtering 
 • Forhandlingsteknikk

Annar er kjent for sin "annarledes" måte og gjennomføre sine kurs og seminarer. Her blir ikke teoristoffet "forelest" på tradisjonell måte, men bearbeidet på en spesiell måte slik at deltagerne i størst mulig grad blir involvert og aktive på samlingen.  

Maze Feedback AS
Maze leverer web baserte feedbacksystemer som fremmer læringsprosesser i næringslivet. Våre samarbeidspartnere jobber med utvikling innen:
 • Kundelojalitet
 • Medarbeidermotivasjon
 • Ledelse
 • Verdier
Se hjemmeside

    Copyright © Kompetanseunion a.s | Telefon: 481 40 236 | Email: post@kompetanseunion.no | Sinsenveien 41, 0585 Oslo