Annar Aasheim m/team har brukt store deler av koronatiden til å sammenfatte de aller beste metodene som Kompetanseunion har benyttet innen leder- og personalutvikling de siste 30 år.

Nå har du muligheten til å sikre deg kjernen i denne verdifulle kunnskapen – på bare 3 timer! Vi har allerede avholdt dette kurset et par ganger. Det var med stor suksess og med glimrende tilbakemeldinger!


Neste kurs avholdes i.l.a. våren 2023. Tid og sted kommer her over Påske.

En viktig ting du får ut av dette kurset, er betydningsfull viten om "grunnstoffet" som skal til for å skape gode relasjoner og ærlige tilbakemeldinger. Dette igjen skaper positiv vekst og forbausende god utvikling.

En veldig hyggelig tilbakemelding fra forrige kurs ( med tillatelse fra Geir Henning Risholm):

Dette “grunnstoffet” for å skape gode relasjoner mellom mennesker, gjelder relasjoner på arbeidsplasser, i samfunnslivet og i privatlivet. Du får også presentert en briljant formel som omhandler dette, nemlig R = I + K².

Gode relasjoner er en forutsetning for læringslyst. Læringslysten er for oss mennesker som drivstoff for en motor. Uten den kommer vi ingen vei. Det blir bare opplæring på tomgang, uten nyttige resultater.

På kurset får du også svar på bl.a. disse viktige spørsmålene:

  • Hvordan utvikle psykologisk trygghet i grupper og team?
  • Hva er den glemte faktor når vi ønsker å bygge gode relasjoner?
  • Hvordan gi – og motta – oppriktige tilbakemeldinger  – både positive og negative?
  • Hvordan få det best mulig med min leder og mine kolleger?

Metodene som blir presentert får du beskrevet på en oversiktlig måte slik at du lett kan ta dem i bruk. Sammen med beskrivelsene av metodene, får du også illustrerende historier og kloke uttalelser som kan understreke og klargjøre dine viktige poenger.

Om kursholder:

Annar Aasheim

Gründer og daglig leder i Kompetanseunion AS, Annar Aasheim, har arbeidet med organisasjons- og lederutvikling i over 30 år. Han har faglig bakgrunn som ingeniør, markedsfører og bedriftsøkonom, vært medlem av styret for Action Learning Foreningen i Skandinavia, og er forfatter av boka “Inspirasjon i hverdagen”.

Annars “annarledes” formidlingsmåte er godt kjent i miljøet. På hans kurs er kursdeltakerne aktive og involverte, for Annar er ikke den som står og leser opp fra manus. Her ligger det mye erfaring og arbeid bak. Han har fått prisen som den beste foreleseren blandt flere 100. Annars spesialfelter er blant annet leder- og organisasjonsutvikling, presentasjonsteknikk og retorikk, effektivisering av møter og team, konflikthåndtering og forhandlingsteknikk.

Uttalelser fra noen av de som har deltatt på kurs hos Annar:

«Det var et fantastisk kurs. Nyttig fra første til siste minutt. Innholdet var relevant uansett hvilken bransje du kom fra. (Ble snakket om det i pausene). Tusen takk!»
Hilde Johnsen, Elevbakken montesorribarnehage


«Veldig lærerikt med utradisjonelle metoder, noe som gjør at jeg vil huske mer av innholdet. Flere av temaene var svært givende, svært engasjerende med gruppeoppgaver, topp uten PowerPoint! Inkluderende arbeidsmåte. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått med meg dette, skal anbefale til andre!»
Vibeke Nossum, Thelma AS


«Aasheim har fremragende formidling og praktisk tilnærming til sentrale spørsmål og tema. Glimrende arbeidsmåte og praktisk gjennomføring av seminaret. Anbefales!»
Christian Røkke, Statens Vegvesen


«Vår opplevelse av prosessen var at vi opplevde Kompetanseunion som veldig profesjonelle mht. lederutvikling! Alle samlinger var godt forberedt og traff målgruppen, som var våre ledere onshore og offshore, veldig godt. Kursleder var veldig godt forberedt, og han fikk god kontakt med kursdeltakerne. Et annet viktig element er at kursleder var en god driver i prosessen også mellom samlingene. I det hele tatt var vi veldig godt fornøyd med opplegget, og vi ser i hverdagen at vi har oppnådd en felles referanseramme mht. ledelse i selskapet.»
Milly Kallevig, Deep Ocean AS

Vil du delta på kurset?


Tid og sted kommer over Påske

Prisen er kr 1.850, - inkl. lunsj samt kursdokumentasjon. (Kursdokumentasjon har en verdi på kr 570,- )

For spørsmål om kurset:
annar@kompetanseunion.no
Telefon: (+47) 481 40 236.

Påmelding: anne-mette@kompetanseunion.no
Telefon: (+47) 975 81 288

Oslo

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Vår opplevelse er at Kompetanseunion er veldig profesjonelle mht lederutvikling!

Nyttig fra første til siste minutt. Innholdet var relevant – uansett hvilken bransje du kom fra. (Ble snakket om i pausene!)

At det finnes noen som kan gjøre Ibsen interessant og nyttig for meg. Imponerende!

Fått energi, ny inspirasjon – og større engasjement!

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.