Bli en av oss

Vil du bli konsulent i Kompetanseunion?

Har du et brennende ønske om å holde kurs og foredrag for næringslivet samt skape engasjement og glede slik at våre kunder kan oppnå bedre resultater ved å fokusere på de viktige tingene? Da er du hjertelig velkommen til å bli en av oss.

Som tilknyttet konsulent i Kompetanseunion driver du din egen virksomhet som før, men får verdifull input og viten via kurs, workshops og andre aktiviteter i regi av Kompetansunion. Du vil møte andre likesinnede og kan knytte gode og betydningsfulle kontakter, være med på spennende arrangementer samt bidra med å utvikle kurs, konferanser og events. I tillegg kan du få mulighet til å øke din inntjening ved promotering av Kompetanseunion sine tjenester/produkter. Vi avholder jevnlig nyttige og interessante “konsulentsmier”, der vi får både faglig og sosialt “påfyll”.

Kontakt oss her:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Omtale fra konsulent

Hallvard Christenson

Hallvard Christenson

Jeg er heldig som ble kjent med Annar på et ledelsesutviklingsprosjekt for mange år siden. Lærdommen han ga meg på samlingen og senere flere samlinger har jeg hatt med meg i min rolle som utvikler av bedrifter, ledere og organisasjoner.

Kompetansen, verktøyene og bevissthet om min rolle i prosessene har gitt meg trygghet til å løse svært vanskelige situasjoner.

Noen ganger har oppgavene vært av en slik karakter at jeg har kontaktet Annar for å få råd – han har alltid hatt tid og sammen har vi funnet metoder som har gjort at jeg har gledet meg til de mest krevende møter/samlinger.

Hans raushet med innspill, inspirasjon og verktøy har løftet meg. Og hans smittende nysgjerrige væremåte gjør at det er en glede å arbeide sammen med Annar.

Grip sjansen og gled deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bruk kontaktskjema og skriv hvorfor du ønsker å bli medlem av Kompetanseunion. Her kan du laste opp attester, vitnemål – eller andre ting du mener kan være relevante.

Dersom du har spørsmål, ring gjerne Annar på telefon 93 25 49 83 – eller send e-post til post@kompetanseunion.no

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.