DITT ORAKEL

Viktig møteplass

Orakelet i Delfi var en møteplass hvor ALLE kunne møtes og utveksle erfaringer. Foruten den vanlige mann/kvinne, møttes ledere og representanter fra både offentlig og privat sektor. Hva er mest vanlig hos oss når vi søker erfaring i dag?

  • Ingeniører møter ingeniører
  • Økonomer møtet økonomer
  • Psykologer møter psykologer
  • osv

Mange tror at Charles Darwin mente at evolusjonen sørget for at de sterkeste overlevde. Men det stemmer ikke. Det er de som er mest tilpasningsdyktige som overlever. Vi må derfor oppsøke mangfold for å unngå å stivne i faste handlingsmåter og tankemønstre. Selv om vi vet at verden er i rask endring, undervurderer de fleste av oss hvor raskt det egentlig går.

Eksempel: I 1977 uttalte grunnleggeren av Digital Equipment Corporation:  «Det er ingen grunn til at noen vil ha en datamaskin hjemme».

Ditt orakel har som mål å bidra til gode dialoger og fruktbare meningsutvekslinger på tvers av tradisjonelle fagområder, kjønn og alder. Vi må komme ut av boksen og bli begeistret av det nye!

Dermed kan vi forhåpentligvis bidra til at vi får et samfunn med både mindre trakassering og sjeldnere oppleve opphetet debatt som preges av polarisering og hat.

Stykkevis og helt!

Et besøk i Delfi gjorde at du fikk god stimulans og utvikling av både kropp og sjel. Ikke bare nyttige råd og god erfaringsutveksling med oppfølging, men også vekt på fysisk fostring, kunst og åndelig påfyll. Besøket ga stimulans til hele mennesket, ikke fokus på bare hode, kropp eller hjerte!

Konseptet Ditt orakel, skal hjelpe oss til å oppnå denne helheten.

Sammen gjør vi samfunnet litt bedre!

Se: Oraklet i Delfi. Store Norske Leksikon

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.