Veiviser til mer livsglede!

Se hvilke enorme muligheter du selv og dine nærmeste har

Det er faktisk lettere enn du tror! I vår tid er det mange mennesker som er i en sammenhengende stresstilstand. Vi kaster bort mye verdifull energi på å bekymre oss for en fremtid som kanskje aldri kommer og grubler over fortiden som allerede har vært.

Denne sløsingen gjør at vi får dårlig søvnrytme, irritasjon, nedsatt konsentrasjonsevne, hodesmerter eller vondt i rygg og mage.

Løsningen er å ha et helhetssyn om vår helse og dessuten erkjenne at det er vi selv som er ansvarlige for å lage bedre arbeidsbetingelser for vår egen hjerne. Det er vi som styrer hjernen, ikke motsatt.

stones and sand in perfect harmony

Helse – engasjement – livskvalitet

I tillegg til god helse, får vi også bedre engasjement og livskvalitet. Dette HEL-hetssynet krever at vi teoretisk og praktisk lærer oss hva livsglede egentlig er:

 • Gode relasjoner til meg selv og andre
 • Evne til å løse konflikter uten at én vinner og én taper
 • At man har det bra, men ikke på andres bekostning 
 • Gode evner til å regulere stressnivået
 • Initiativ til å være «positivt» aggressiv og aktivt kritisk
 • Vilje til å påvirke og la seg påvirke
 • Kjenne til at følelsen er vår best venn
 • Alt dette er viktige ting, men virkningen blir best hvis vi tenker HELHET.

Hvordan foregår kurset?

På kurset får du verktøy og de metodene som skal til for å kunne designe hverdagen og ditt liv slik du ønsker. Arbeidsformen legger stor vekt på at du lettere skal komme fra prat til resultat.

Hvem er kurset for?

Alle som vil vedlikeholde eller forbedre sin helse på en praktisk og jordnær måte. Resultatet bli at du oppfatter opp- og nedturer i livet som herlig krydder i hverdagen.

Hva gir kurset deg?

Kurset gir deg et helhetssyn slik at du lettere får alle deler av kroppen til å fungere så optimalt som mulig. Resultatet blir bedre helse og dermed:    

Lengre og bedre liv, med bedre hukommelse, økt intelligens og redusert risiko for depresjon og demens. Bedre stressmestring. Vi skal også snakke om hvilken betydning redusert overvekt kan ha for bedre helse.

75 % av Norges befolkning regnes som overvektige i dag. Nyere forskning viser at demens og overvekt har en sterk årsakssammenheng. Man forventer en fordobling av antallet demente i Norge de kommende 20 år.

Til ettertanke: Man trenger ikke være ekspert for å vite hva man vil!

Hvem er ressurspersoner på kurset?

Annar Aasheim

Annar Aasheim er gründer og daglig leder i Kompetanseunion AS. Han har jobbet i over 25 år med organisasjons- og lederutvikling, og har sin faglige bakgrunn som ingeniør, markedsfører og bedriftsøkonom. Han har vært medlem av styret for Action Learning Foreningen i Skandinavia, og er forfatter av boka “Inspirasjon i hverdagen”.

Hans spesialområder er ledelse og organisasjonsutvikling, konflikthåndtering, forhandlingsteknikk, presentasjonsteknikk og retorikk og han kan også hjelpe deg og din bedrift med effektivisering av møter og team. Annar er kjent for sin “annarledes” formidlingsmåte. Her blir ikke teoristoffet “forelest” på tradisjonell måte, men bearbeidet slik at deltakerne i størst mulig grad blir aktive og involvert. Annar sier han har forstått verdien av å ha god helse, takket være Sindres måte å tenke på. Sindre er kiropraktor av yrke, men fokuserer på hele mennesket.

Kriopraktor og kursholder Sindre Daugstad

Sindre Daugstad

Sindre har i over 12 år arbeidet som kiropraktor (DC), mentale trener (PMT) og foredragsholder. Han har hjulpet tusenvis av klienter til å oppnå bedre fysisk og mental helse. I 2015 vant han International chiropractor of the year. Hans brennende ønske er at vi selv skal ta styringen over vårt liv og vår helse slik at vi blir et myndiggjort menneske. Dette er en person som bl.a. tåler stress og motgang bedre enn de fleste fordi han/hun er bevisst egen verdi som menneske.

Sindres brede kunnskap om hva personlig helse egentlig er, gjør at vi med hans hjelp knekker koden om oss selv og vår helse. Han er også meditasjonsveileder på nivå 3 hos, Joe Dispenza og dessuten innehaver av svart belte i Tae Kwon Do. Sindre tilbyr foredrag/seminarer slik det passer din organisasjon. Det kan være 1, 2, 3 timer eller en hel dag. Hans foredrag: «Knekk koden for bedre helse» kan vi absolutt anbefale.

Program

Kurset gir ikke svar på alle spørsmål om helse. Hvordan skulle det være mulig!? Men du får fjernet minst 2 uheldige myter og  dessuten konkrete svar på spørsmål som:

Hva er egentlig god helse?

 • Forskere sier at 95 % av sykdommene i dag har sin årsak i skadelig stress

Hvordan oppnå mer med mindre stress?

 • Hva er forskjellen på god og dårlig stress?
 • Hvordan unngå energityver som fører til dårlige beslutninger?

Hvordan redusere faren for å bli deprimert?

 • Hvordan være pårørende til en som er deprimert?

Hvilken faktor er det som de aller fleste glemmer for å oppnå livsglede?

 • Denne faktoren virker som motgift til både stress og angst

Konkretisering av veien videre!

 • Mottoet er: Slutt å prøve – gjør i stedet!

En ekstra gave!

På kurset blir du invitert til å delta i en gruppe som i 100 dager ønsker å hjelpe hverandre til å oppnå bedre livskvalitet.

Møtene i denne gruppen vil virke som din ladestasjon for ditt livsbatteri.

Praktisk informasjon:

Avbalansert kvinne mediterer i bakgrunnen mens to menn krangler

Vil du være med på kurset?

Tidspunkt: 09:00 – 16:00.
Lunsj: 12:00 – 13:00. Flere innlagte kaffepauser.

Dato publiseres senere

Adresse: Publiseres senere.

Pris: Annonseres senere.

Kontaktinfo: annar@kompetanseunion.no

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.