DITT ORAKEL

Hva skal jeg med et ORAKEL tenker du kanskje?

I Hellas bidro Oraklet til å lage en svært viktig arena for å skape fred og utvikling i verden.  Arenaen hadde sin glanstid i flere hundre år!

Vi i Kompetanseunion har latt oss inspirere av oldtidens Hellas for å skape «DITT ORAKEL» til en enestående læringsarena og inviterer DEG til å delta. Hensikten er å samle signalpersoner som vil bidra til å skape positiv utvikling både for seg selv og i samfunnet forøvrig.

«Sammen gjør vi samfunnet litt bedre!»

Den skandinaviske kulturen må bevares!
Samfunnsendringer setter denne kulturen på prøve hver eneste dag. Vi ser det gjennom polariserte debatter, netthets, mye emosjonell smerte og relasjonskonflikter. Lykkepiller, sykemeldinger og mange legebesøk er knyttet til psykosomatiske lidelser. Ubearbeidete sterke følelser og feil fokus, tapper oss for energi, reduserer endringslyst, og skaper oppgitthet og apati i stedet for engasjement og entusiasme.

Ditt Orakel har som mål å gi deltakerne metoder, inspirasjon, innsikt og økt styrke til å forme sine liv, samt lyst og evne til å påvirke andre i positiv retning. Samarbeid i nettverket, DITT ORAKEL, vil gjøre Brian Maynes ord til virkelighet:

«Vår evne til å velge vår respons er vår største frihet»

Vi har både evner og muligheter til å forme våre liv
Men mer enn noen gang trenger vi å trene denne evnen som om den skulle være en muskel. Til det skulle vi gjerne hatt treningskamerater og praktiske tips om treningsmetoder.

Gjennom treningsarenaen, DITT ORAKEL, får du:

  1. Delta i Tankesmien, Myndiggjort samfunn, med jevnlige inspirasjonsmøter rundt om i landet.
  2. Inspirasjonsbrev, hvor nyheter og tips utveksles.
  3. Delta på Delfi konferansen hvor deltakerne fra alle Tankesmiene i landet møtes for å utveksle praktiske ideer for NY GIV og dessuten feire fremgang.
Delfi-konferansen er planlagt arrangert i løpet av 2024 i Oslo. Nærmere informasjon
om innhold, tid og sted vil komme her senere.
Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.