30 års erfaring på 3 timer!

Annar Aasheim har brukt store deler av koronatiden til å sammenfatte de aller beste metodene som Kompetanseunion har benyttet innen leder- og personalutvikling de siste 30 år.

OSLO, STAVANGER

Er du en god eller dårlig leder?

Litt satt på spissen har arbeidet med lederansvar og lederutvikling i mange år konkludert med at «dårlig ledelse» er et utbredt problem. Skadevirkningene av dette fokuset er mange.

Vi har, litt for sent, kommet fram til at det oftere er relasjonen som er vanskelig – og at det ikke bare er lederen som er ansvarlig for at ledelsen skal bli god.

“Fruktene” kan sammenfattes til konkrete svar på 3 spørsmål:

Hvordan frigjøre ufattelig mye energi ved å endre litt på ledelsestenkningen?

Hvorfor er det viktig å skille mellom såkalt uenighet og konflikt? Konflikt som ressurs?

Hvordan ta den glemte dimensjonen i bruk slik at vi lettere kommer fra prat til resultat?

Program

  • OSLO, på Thon Hotel Bristol
  • STAVANGER, mer info kommer senere.
  • TRONDHEIM, mer info kommer senere.
  • Svarene får du av Annar Aasheim på en 3.5 timers workshop på følgende steder og tider: Utsatt, og vi kommer tilbake med nye tider på et senere tidspunkt.
  • På veien hjem får du med deg en metode som du med stort hell kan bruke minst 200 ganger på deg selv og andre – i løpet av ett år.
  • Du har muligheten til å bli med på å «plukke fruktene» for kun kr 950,- inkludert kursdokumentasjon og lunsj.

Vil du være med å forbedre arbeidsmiljøet i næringslivet? Beste tips blir belønnet med GRATIS workshop!

Velkommen til denne workshopen som kan gi deg selv en mulighet til å få det lille som skal til for å ta neste skritt i din egen utvikling! Ja, dette vil jeg være med på!

Om kursholder:

Annar Aasheim

Gründer og daglig leder i Kompetanseunion AS, Annar Aasheim, har arbeidet med organisasjons- og lederutvikling i 25 år. Han har faglig bakgrunn som ingeniør, markedsfører og bedriftsøkonom, vært medlem av styret for Action Learning Foreningen i Skandinavia, og er forfatter av boka “Inspirasjon i hverdagen”.

Annars “annarledes” formidlingsmåte er godt kjent i miljøet. På hans kurs er kursdeltakerne aktive og involverte, for Annar er ikke den som står og leser opp fra manus! Her ligger det mye erfaring og arbeid bak. Han har fått prisen som den beste foreleseren blandt flere 100. Annars spesialfelter er blant annet leder- og organisasjonsutvikling, presentasjonsteknikk og retorikk, effektivisering av møter og team, konflikthåndtering og forhandlingsteknikk.

Avbalansert kvinne mediterer i bakgrunnen mens to menn krangler

Vil du være med på kurset?

Tidspunkt: 09.00 - 12. 30. Lunsj for de som ønsker etter dette.

Første kurs planlegges høst 2022. Vi oppdaterer med endelig informasjon i løpet av kort tid.

Adresse: Bristol Hotell, Kristian IVs gate 7, 0164 Oslo

Pris: 950 kr.

Kontaktinfo: annar@kompetanseunion.no
Telefon: (+47) 481 40 236.

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.