Delfi-konferansen

En viktig arena for ledere og nøkkelpersoner

Hvorfor bør jeg delta?

Blant annet fordi du møter andre ildsjeler og får gleden av å høre på de beste foredragsholderne vi kjenner til. Alle har de ett fokus: Å hjelpe hverandre på veien mot enda bedre livskvalitet, dvs. å lære å oppnå mer med mindre stress uten å belaste andre.

Drømmen om en trygg og meningsfull arbeidsplass

En ting som ledere og medarbeidere har til felles er drømmen om en trygg og meningsfull arbeidsplass. Disse to områdene er lønnsomme å arbeide med av mange grunner. De skaper høyt engasjement som forebygger sykdom og fremmer god helse.

Bli inspirert av Orakelet i Delfi på Delfikonferansen

For å gi størst mulig utbytte av Delfi-konferansen, bruker vi en arbeidsform som gjør at alle deltakerne blir ‘aktører’ i stedet for passive tilhørere. Vi har latt oss inspirere av Oraklet Delfi. Resultatet blir en givende dag med praktiske verktøy og masse inspirasjon, til nytte både i jobb og privat.

Delfi-konferansen vil bli avholdt høsten 2024 - nærmere definert tid og sted kommer vi snart tilbake til.

Høydepunkter

 • Det viktigste i medarbeiderskap og ledelse de neste 20 år.
 • Nettverksbygging for å stimulere til videre utvikling.
 • Oppnå større forbedringshastighet og større mot.
 • Du lærer en metode som gjør ideene dine fra konferansen til en naturlig del av hverdagen. I tillegg blir du kjent med hjelpemidler for å komme fra prat til resultat!
 • Få kjennskap til den glemte dimensjonen som åpner opp for større livskvalitet! Mindre stress, bedre samarbeid og utvikling. Hvordan holde på din egen energi selv i vanskelig situasjoner?

Hvem bør delta?

 • Dette er en konferanse som passer for ledere og nøkkelpersoner i mange ulike bransjer, både fra privat og offentlig sektor. Både tillitsvalgte, ildsjeler innen HR- og HMS-arbeid, konsulenter innen leder- og medarbeiderutvikling kan på denne konferansen høste mengder av nyttige ideer for å skape endringslyst og engasjement.
 • Du får mulighet til spennende og nyttig erfaringsutveksling med andre nøkkelpersoner om viktige ting i trygge omgivelser.
 • Kjenner du noen som du tror er i målgruppen? Send gjerne en link til kurset!

Praktisk informasjon

 • Konferansestedet blir Bristol Hotel Oslo
 • Konferansen varer fra 09:00 – 16:00. Lunsj er inkludert.
 • Kursdokumentasjon er inkludert.
 • Pris: 5 400 kr.
 • «Bedrifter som behandler sine ledere og medarbeidere riktig, vil konkurrere med 30-40 % margin.» Prof. Jeffrey Pfeffer, Stanford University.
 • Konferansen vil avholdes i løpet av høsten 2024. Nærmere tidspunkt, samt oppdatert program for Delfi-konferansen kommer snart. Arbeidsformen på konferansen er inspirert av Oraklet i Delfi.
 • Hva er alt dette snakket om et ORAKEL ? Oraklet i gamle Hellas bidra til å en svært viktig arena for å skape fred og utvikling i verden. Arenaen hadde sin glanstid i flere hundre år. Dagens moderne menneske har mye å lære av orakelet.
 • Les mer om orakelet her – eller kom på kurs for å høre mer!

Hvorfor bør DU være med på Delfi-konferansen 2021?

Se programmet til Delfi-konferansen som pdf.

Disse foredragsholderene deltar bl.a. på konferansen:

Annar Aasheim

Annar er gründer og daglig leder i Kompetanseunion og vil lede konferansene. Han har jobbet i over 30 år med organisasjons- og lederutvikling, og har sin faglige bakgrunn som ingeniør, markedsfører og bedriftsøkonom. Annar er også forfatter av bøkene LederStjernen og Inspirasjon til hverdag og fest.

Per Anders Nordengen

Per er en av Skandinavias mest inspirerende foredragsholdere. Han har skrevet bok om blant annet seks ladestasjoner for vårt livsbatteri. Trykk HER for bokinformasjon.

Ole Jonny Brattum

Ole Jonny er prosesskonsulent og foredragsholder. Han har over 30 års erfaring fra Toyota som personal- og organisasjonsdirektør. Operasjonalisering av Myndiggjøringsfilosofien (David Kvebæk) har vært sentralt. Les mer om Ole Jonny Brattum

Avbalansert kvinne mediterer i bakgrunnen mens to menn krangler

Vil du være med på kurset?

Tidspunkt: 09:00–16:00.

Tid for 2023 vil bli annonsert senere.

Adresse: Bristol Hotel Oslo og Scandic Hotel Stavanger.

Pris: 5 400 kr

Kontaktinfo: annar@kompetanseunion.no
Telefon: (+47) 481 40 236

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.