Handlekurv (0)  |  Til kassen
   
  Det er mye å lære - særlig av egne feil.
 
Men det er billigere å lære av andres.
   
LederSkolen modul 3 Share on Facebook  Share on Twitter  Share on Google+

Myndiggjørende ledelse - fra tanke til handling
Denne modulen har hentet sin inspirasjon fra den kjente møteplassen Delphi. Her var kompetansedeling satt i system, slik at det ble en rivende utvikling i mange 100 år.

”Konsentrer deg om å bygge nettverk! Alt annet kan du lære på jobben” svarte tidligere toppleder i General Electric, Jack Welch, på spørsmålet om hva som var viktigst å bruke studietiden på.

Hovedfokus for modulen er:
• Hva skiller David Kvebæk`s ”Myndiggjørende ledelse” seg fra andre lederteorier?
• Hvordan få enda flere medarbeidere til å ta ansvar, og jobbe med glede og engasjement?
• Hvordan lede ulike medarbeidere slik at det oppfattes rettferdig?
• Hvilke tre hemmeligheter har den gode leder?
• Praktiske metoder for å lede på en myndiggjørende måte som f.eks; - skape NY GIV i arbeidsmøter og i organisasjonen

I tillegg vil seminarleder dele raust av den erfaringen som David Kvebæk har gitt gjennom et samarbeid over 20 år. David blir betraktet som ”far” til begrepet ”Det myndiggjorte menneske”, og fikk i 2010 Kongens Fortjenestemedalje i gull for sitt arbeid.  

Kursleder
Seminarleder Annar Aasheim er gründer og daglig leder i Kompetanseunion as. Han har mange års erfaring innen markedsføring og engineering , og har i over 25 år arbeidet med lederutvikling. På dette seminaret vil Annar gi deg metoder og verktøy du garantert vil ha nytte av i din hverdag som leder. Målet er at du skal lede slik at dine medarbeidere blir stolte av deg som leder!

Gjesteforeleser
Norsk kundebarometer har eksistert i 19 år. I 16 av disse har Toyota vært blandt de 3 beste i Norge. Hele 6 ganger har de blitt nr.1!
Ole Jonny Brattum har hatt en sentral rolle i dette arbeidet, og vil på en praktisk og jordnær måte dele sine erfaringer om hvordan Toyota utviklet sin bedriftskultur ved å fokusere på en myndiggjørende holdning, språk og arbeidsmetoder - både hos ledere, medarbeidere og forhandlere.

Aktiv arbeidsform

Denne modulen skal bidra til å skape NY GIV, og være en tennsats for videreutvikling av ditt myndiggjørende lederskap. For å oppnå gode resultater, vil vi ta i bruk metoder som involverer alle sansene, som er avslappende, morsomme, varierte, foregår i høyt tempo og som samtidig er stimulerende. Du vil lære minst 4 – 5 arbeidsmetoder som du kan ta i bruk umiddelbart når du kommer hjem for å skape større ansvarlighet – og dermed bedre resultater.

Skreddersøm
For å gjøre LederSkolen så nyttig som mulig for deg, inviteres du til å sende inn dine forventninger i forkant av hver modul. På denne måten kan du påvirke innholdet på samlingen slik at den dekker dine behov.

Kursprogram (pdf)

Sjekk vår kurskalender og meld deg på! Påmelding
    Copyright © Kompetanseunion a.s | Telefon: 481 40 236 | Email: post@kompetanseunion.no | Sinsenveien 41, 0585 Oslo