Handlekurv (0)  |  Til kassen
   
  Hemmeligheten ved suksess er hardt arbeid. 
Det er derfor det er en hemmelighet for de fleste
   
Referansekunder Share on Facebook  Share on Twitter  Share on Google+


 Tilbakemeldinger

Her er et utvalg av uttalelser som vi har fått på noen av våre mange ulike oppdrag:

"Dette var litt i overkant av det som var forventet (tidligere erfaringer). Meget engasjerende, god til å ta ting på kornet. Engasjement fra deltagerne over det vanlige"
Anders Rønning, Røros Elektrisitetsverk AS

"Foredragsholderen er en meget god formidler og bruker de metodene han lærer fra seg helt naturlig. Det er godt å se det funke i praksis på alle 3 modulene jeg har deltatt på"
Jon Grimsby

"Jeg jobber med intern ledelse- og lederutvikling i Lindorff. Lederseminaret "Målbevisst ledelse" med Annar Aasheim var relevant, utviklende og svært inspirerende. Vi fikk introdusert flere nyttige verktøy, som jeg har benyttet meg av i flere ulike sammenhenger innenfor ledelse- og lederutviklingen hos oss. Kvaliteten på seminaret, og seminarleders faglige og pedagogiske kvalitet var svært bra. Det var en god variasjon av teori, og praktisk jobbing, gode eksempler/historier og metoder. Det var også en god opplevelse å delta på et seminar som var fritt for powerpoint. Jeg vil anbefale dette seminaret til andre. Dette gir påfyll, inspirasjon og verktøy til de som ønsker å dyktiggjøre seg i sin lederrolle, og nye ideer for oss som jobber med lederutvikling internt i bedriften."
Norveig Retterholt Weider, HR Manager, Lindorff

"Føler meg inspirert og motivert til å bli en bedre leder. Nå har jeg fått råd, så nå er det opp til meg hvordan jeg bruker dem"
Stine Sørensen, Skrimtrollet barnehage

"Konkret og praktisk kurs om hva som erfaringsmessig gir resultater over tid. Mange praktiske, gode metoder. Arbeidsmetoder for å praktisere lederskap går rett inn i min lederhverdag og kan anvendes direkte. Meget viktig at han får den enkelte til å engasjere seg og få fram egne meninger, synspunkter etc. Bilde-tenkinger. Blanding av mange typer bedrifter og erfaringsutveksling rundt det; meget bra (Mye bedre enn bedriftsinternt)"
Ole Vollan Ahlsell Norge AS

"Sjelden opplever vi ein person som holder eit så engasjerende seminar, med fokus på mennesket som bedriftens beste ressurs. Seminarleiar viser ein forbilledleg respekt for mennesket. Seminarleiar evner å overbevise kursdeltakere om leiarens muligheter til å påvirke enkelt- menneskets egenskaper til fordel for bedriften. Praktiske verktøy for overføring av teori til praktisk handling, gjer seminaret ekstra interessant."
Åsmund Voster, Sørskår Mekaniske Verksted AS

"Jeg ble positivt overrasket over at det var så stort fokus på mellommenneskelige relasjoner! Arbeidsmetodene skal hjelpe meg til å løse mange oppgaver, både på jobb og i livet generelt. Annar Aasheim kjører en kjempebra blanding av forelesning, spørsmål og svar, oppgaver (både teoretisk & praktisk), og humor. God variasjon i arbeidsmåten gjør at konsentrasjonen er på topp, plenum, gruppevis, to-og-to, og enkeltvis, knallbra! Anbefales!"
Klas M. Sundelin, Frost Eiendom AS
    Copyright © Kompetanseunion a.s | Telefon: 481 40 236 | Email: post@kompetanseunion.no | Sinsenveien 41, 0585 Oslo