Handlekurv (0)  |  Til kassen
   
  Sett av en stund på dagen som bare er til deg selv - og bruk den bare til det. 
   
Bøker Share on Facebook  Share on Twitter  Share on Google+
Se nedenfor for våre produkter i denne kategorien.

book2 Talekunstens 12 hemmeligheter
Boken lærer deg å tale med sikkerhet og eleganse. Den er spennende, praktisk og spekket med gode oppskrifter. Du får konkrete råd om hvordan du kontrollerer nervøsiteten, hvordan du får kontakt med publikum og hvordan du bruker hjelpemidler.
Kjøp nå
43 Inspirasjon i hverdagen
Annar Aasheim har i denne boka vært opptatt av hvordan vi kan gi og få inspirasjon - til hverdag og fest. Her finner du "Gullkorn og visdomsord" for alle anledninger.
Kjøp nå
463 Far, hvor er du?
Om myndiggjorte og myndiggjørende fedre, ledere og tillitsvalgte. Denne boken ble første gang utgitt av Verbum Forlag i 1998. Forfatteren selv er forbauset over hvor relevant grunntanken i denne boken er for leder - og personalutvikling.
Kjøp nå
fff En plass i stolen
En praktisk fagbok for grupper om grupper, har nå kommet på norsk og i en større forbedret utgave! Boka er et svært nyttig verktøy for alle ledere, tillitsvalgte, HR-ansvarlige og andre nøkkelpersoner som har forstått gruppens betydning for å skape konkurransedyktige organisasjoner.
Kjøp nå
book1 Du er forandringen
Du holder i hendene dine en sjelden perle, en bok som viser deg hvordan du kan gjøre nederlag til seier, problemer til innsiktsfulle tjenere og smerte til nye muligheter. Verden er stor, men ikke større enn at det du tenker, føler og tar del i påvirker andre, selv om de bor på den andre siden av jordkloden og opplever natt når du har dag.
Kjøp nå
45 Det myndiggjorte menneske
Om forutsetningen for det reelle demokratiet i både bedrift og land Denne boka kom første gang ut i 1990. Den ble svært godt mottatt og er minst like aktuell i dag. "Det myndiggjorte menneske" er uttrykket forfatteren bruker om det ansvarlige menneske.
Kjøp nå
    Copyright © Kompetanseunion a.s | Telefon: 481 40 236 | Email: post@kompetanseunion.no | Sinsenveien 41, 0585 Oslo