Handlekurv (0)  |  Til kassen
   
  Sett av en stund på dagen som bare er til deg selv - og bruk den bare til det. 
   
En plass i stolen Share on Facebook  Share on Twitter  Share on Google+
Boken som er solgt i mer enn 10.000 eksemplarer, har nå kommet på norsk og i en større og forbedret utgave.

Å arbeide sammen med andre og bli en del av en gruppe, skjer nesten automatisk. Men samtidig som det er noe selvfølgelig og naturlig, er det også noe av det mest utviklende vi kan gjøre - og noe av det vanskeligste som finnes.
Boken «En plass i stolen» gir en dypere innsikt om hvordan grupper kan utveksles, vokse og lære. En grunnleggende forutsetning for å skape en lærende organisasjon.

Boken er skrevet med tanke på alle typer grupper. Det kan være alt fra prosjektgrupper, avdelingsmøter til ledergrupper.
Forfatteren gir mange praktiske verktøy som hjelper leseren til å løse dilemmaer i hverdagen. I boken finnes også en rekke tips på hvordan man kan trene for å bli bedre både som gruppe, og medlem i gruppen.
Målet er å utvikle gruppens evne til å håndtere komplekse situasjoner og en uforutsigbar framtid. Med andre ord utvikle gruppen slik at den skaper et beriket grunnlag for kloke og gode beslutninger.

Boken er et svært nyttig verktøy for alle ledere, tillitsvalgte, HR-ansvarlige og andre nøkkelpersoner som har forstått gruppens betydning for å skape konkurrasedyktige organisasjoner.

Pris: kr.320,-
+ forsendelse
Tilbake til produktkategori
    Copyright © Kompetanseunion a.s | Telefon: 481 40 236 | Email: post@kompetanseunion.no | Sinsenveien 41, 0585 Oslo