Kurs, workshops, metoder og verktøy

• Effektive læringsprogrammer • Praktiske hjelpemidler som du selv kan bruke
• Inspirerende bøker og kursmateriell • Helse og trivsel

Effektive læringsprogrammer – 4 hovedkategorier

Foredrag, kurs, workshop, webinar, organisasjonsutviklings-program.

Disse kan gjennomføres åpent med deltakere fra flere virksomheter – eller skreddersys slik at det passer for din bedrift eller organisasjon. Varigheten kan være alt fra et par timer til over flere dager. Se under her for aktuelle kurs og tilbud – sjekk også kurskalenderen.

Delta og høst “fruktene” fra 30 år med lederutvikling. Vi deler nå vår verdifulle erfaring med deg! Workshopene er snart klare for booking. Vi kommer tilbake med nye tider ultimo mai. Følg med!

Delta på årets Delfi-konferanse og få nye og nyttige ideer for å skape endringslyst og engasjement. Konferansen er snart klar for booking. Vi kommer tilbake med nye tider ultimo mai. I mellomtiden kan du lese mer om hva årets konferanse kan by på.

Vårt kurs er det første og eneste i markedet som i en pakke samler alle de viktigste soft-skills en leder bør beherske i 2020 og fremover.

Hvordan få større pågangsmot til å takle livets opp og nedturer – både privat og på din arbeidsplass.

Lær om metoden som skaper en arbeidsplass hvor alle engasjerer seg – som om de var dyktige grundere.

Praktiske hjelpemidler

Vi har mange nyttige metoder og verktøy som du kan bruke for å gjøre dine presentasjoner, kurs og møter enda bedre. Møter er vår tids største virksomhet, men kanskje også vår største tidstyv! Studier viser at over halvparten av møtene oppfattes som bortkastet. Milliarder av kroner sløses bort.

Her finner du en enkel metode for å effektivisere møter. Gratis!

Uttalelse fra leder:

“Vi brukte denne metoden 2 ganger i løpet av ett kvartal i min avdeling. Det skapte faktisk bedre resultater enn et 2-dagers kurs om effektive møter”.

Blir møtene kjedelige og ineffektive? Se vår metode!

Hvordan øke resultatene i avdelingen/gruppen?

Her kommer 2 svar på dette spørsmålet:

1. Med Dialogbilder kan du enkelt og raskt oppnå dette på en rekke områder.

Eksempler:

  • Økt motivasjon og kreativitet
  • Friere og mer åpen meningsutveksling i prosjekter og møter
  • Redusert usikkerhet og overflateidyll på avdelingen

2. Gode historier danker ut fakta!

Vi oversvømmes av fakta og informasjon. Depresjon er blitt en folkesykdom og all denne informasjonen gjør ikke saken bedre. En god historie lader opp våre batterier og fyller oss med ny kraft. Når du forteller en historie som rører meg, føler jeg meg mer levende. Hvis du legger for mye vekt på logiske og rasjonelle ting, vil den menneskelige delen forbli uberørt. Jeg blir upåvirket!

I boken, «Inspirasjon i hverdag og fest» finner du mange historier. Boken inneholder også konkrete tips om hvordan du kan finne dine egne historier.

I kassetten, med over 100 bilder, finner du bruksanvisning for 12 bruksområder.

Inspirerende bøker og kursmateriell

I tillegg til utvalgte bøker, finner du også kursmateriell som du enkelt kan skreddersy til egen arbeidsplass. Dermed vil du kunne spare mye tid!

HELSEKOMPASSET

Endelig et hjelpemiddel som kan bidra med å komme fra prat til resultat!

Uten god helse hjelper ikke kurs, gode arbeidsmetoder og boklig lærdom. Vi må oppnå en helhet hvor både kropp, hjerte og hode er med.


Vår kropp er avgjørende for vår livskvalitet.
Den påvirker både den fysiske og psykiske helsen vår. Dette vet vi. Hvorfor utsetter vi da ting som vi vet er bra for oss? Svaret er at vi har medfødte gener som «kjemper» for at vi skal unngå ubehag og anstrengelse. Selvdisiplin kalles denne mentale “muskelen” som vi må trene opp. Som alle andre muskler, blir den slapp ved å ikke bli brukt og sterkere ved trening.

Helsekompasset gjør det lettere for deg å trene din selvdisiplin.
Du får nødvendig kunnskap om deg selv slik at du kan jobbe mye mer strukturert med endringer som gir deg overskudd.

Resultatet blir at du oftere opplever gleden ved å seire over ubehaget samtidig som du får bedre stressmestring, kondisjon, immunforsvar og overskudd til å være noe for andre.  Du får med andre ord både bedre livskvalitet og helse!

Helsekompasset – med tilhørende app – har som mål å trene selvdisiplinen, slik at du får en bedre hverdag på mange områder. Eksempel: redusert stress, fysisk trening, bedre søvn og sunnere kosthold.

Preferanser

Her kan du endre instillingene på tredjeparts leverandører. Vi gjør oppmerksom på at endring av disse innstillingene kan forverre din brukeropplevelse på våre sider.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Våre nettsider bruker cookies for at brukeropplevelsen skal være best mulig for våre besøkende. Ved å klikke ok godtar du våre vilkår for bruk av siden.